• Dhukungan Telpon 86-13682157181

PENGENALAN KEPANGSAAN DCL

Pabrik DCL didegake lan diadegake dening HaiCui ing Pekan Shengfang, Kota Bazhou ing wulan Oktober 2013. Kita ngupayakake supaya bisa marem karo rasa ruang, rasa kepenak lan kaendahan liwat desain profesional lan kontrol kualitas sing ketat.
Pabrik DCL utamane ngasilake Kursi Makan, Meja Makan, Stool, Pouf, Sofa lan Ottoman. Kita duwe para pemborong utama, para pengecer lan perdagangan online saka Eropa, Amérika Lor lan Kidul lan Timur Tengah.
Departemen R&D minangka prestasi utama lan uga objektif utama Pabrik DCL, sing nggawe sawetara ide nyata. Rancang utama kita yaiku saka ide lan kreasi dhewe. Sementara, DCL ngliwati BSCI lan produk kita entuk sertifikasi FSC ing taun 2018.
Falsafah pabrik DCL berorientasi kualitas lan rega premium bakal diwenehake nalika njaga kualitas sing stabil lan apik. Dipercaya kita bakal tumindak minangka mitra lan supplier sing profesional lan dipercaya yen ana kesempatan kanggo nggarap sampeyan. Sugeng rawuh kanggo ngunjungi kita lan kita ngarepake ngladeni sampeyan.
Bazhou City Dcl Furniture Co, ltd.
CEO
HAI CUI

Cara Milih kursi kanggo Tabel Mangan Sampeyan

Mangkene carane milih kursi kanggo meja panedhaan sampeyan: Ukuran Kanggo kepenak, sisik pamilike meja dhaharan lan kursi sampeyan kudu kompatibel. Yen sampeyan ngukur saka ndhuwur meja nganti lantai, paling akeh meja makan saka 28 nganti 31 inci; dhuwur 30 inci paling umum. Fr ...
How to Choose Chairs for Your Dining Table

Kursi Gegaran

Apa kursi rocking digunakake? Peperangan arthritis lan nyeri punggung Malah ana ujar manawa mantan Presiden AS, John F Kennedy digunakake nggunakake kursi goyang kanggo nyuda rasa sakit punggung. Nggunakake kursi goyang nambah aliran getih ing awak, saéngga ngirim luwih akeh oksigen ing sendi, sing bisa nulungi ...
Rocking Chair

Kita terus mlaku sajrone COVID-19 kedadeyan

Kanthi kendhali efektif saka Covid-19 ing China, akeh pabrik sing mbukak lan nerusake produksi kanthi bertahap. Sawetara pelanggan nyoba paling apik kanggo nyasar bisnis kasebut, sanajan dheweke isih kerja ing omah. Iku tunggal sing positif kanggo kabeh wong, kabeh percaya yen bakal ana.
We keep going during COVID-19 occurred
  • Our products

    Produk kita

    Kursi, bangku, meja, kursi ruangan, sofa lan rak
  • Our Advantage

    Keuntungan Kita

    Produk sing disesuaikan.Pasang layanan sawise-adol
  • Our Pursuit

    Pursuit Kita

    Kualitas minangka budaya kita