• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Babagan awake dhewe

Bazhou City Dcl Furniture Co, Ltd

Kisah Kita

Pabrik DCL didegake lan diadegake dening HaiCui ing Pekan Shengfang, Kota Bazhou ing wulan Oktober 2013. Kita ngupayakake supaya bisa marem karo rasa ruang, rasa kepenak lan kaendahan liwat desain profesional lan kontrol kualitas sing ketat.

Pabrik DCL utamane ngasilake Kursi Makan, Meja Makan, Stool, Pouf, Sofa lan Ottoman. Kita duwe para pemborong utama, para pengecer lan perdagangan online saka Eropa, Amérika Lor lan Kidul lan Timur Tengah.

Departemen R&D minangka prestasi utama lan uga objektif utama Pabrik DCL, sing nggawe sawetara ide nyata. Rancang utama kita yaiku saka ide lan kreasi dhewe. Sementara, DCL ngliwati BSCI lan produk kita entuk sertifikasi FSC ing taun 2018.

Falsafah pabrik DCL berorientasi kualitas lan rega premium bakal diwenehake nalika njaga kualitas sing stabil lan apik. Dipercaya kita bakal tumindak minangka mitra lan supplier sing profesional lan dipercaya yen ana kesempatan kanggo nggarap sampeyan. Sugeng rawuh kanggo ngunjungi kita lan kita ngarepake ngladeni sampeyan.

Bazhou City Dcl Furniture Co, Ltd
CEO
HAI CUI

Keuntungan Kita

1. Produk sing disesuaikan: Tim pangembangan lan riset sing kuwat nggawe ide sampeyan nyata. Lan conto bisa diwenehake.
2. Sistem kontrol kualitas sing ketat: kualitas sing ketat ing proses, pamriksa materi, barisan produksi, kemasan lan produk dhewe. Kita bisa tekan sertifikasi BSCI lan FSC lan UK Reach.
3. Penganekaragaman produksi: macem-macem gaya cocog karo macem-macem pasar, gaya Eropa lan Asia.
4. Layanan sawise-dipercaya: Ora ana alesan nanging solusi.
5. Staff profesional: kabeh buruh sing trampil duwe pengalaman sing akeh.

Pelanggan Kita

Perabotan DCL ngekspor produk menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lsp lan wis nggawe kerjasama jangka panjang lan sustainable karo para pelanggan ing saindenging jagad.

Pursuit Kita

Kualitas minangka budaya kita, lan kita prihatin kanthi kualitas, layanan lan kompetisi sing paling akeh.

Produk Kita

Pabrik kita profesional ing meja, sofa lan produksi kursi kalebu

▷ DINING CHAIR / BAR CHAIR / RAIBAT KULIT / KULIT PLASTIK
▷ OTTOMAN / STORAGE POUF / BENCH
▷ TABLE / TABLE COFFEE TABLE / TABLE BASARET
▷ KESELANGAN LOUNGE
▷ SINGNAL SOFA / 2 SEATER SOFA / MULTI-SEATER SOFA
▷ BUKU TEMBANG / LIRIK KEDAI

Pabrik Kita