• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Keuntungan

BAZHOU CITY DCL FURNITURE CO., LTD.

Keuntungan Kita

Produk sing disesuaikan: tim pangembangan lan riset sing kuwat nggawe ide sampeyan dadi kasunyatan. Sampel bisa diwenehake.

Produk saka macem-macem gaya cocog karo macem-macem pasar, gaya Eropa, Asia lan Amerika.

Layanan sawise-dipercaya. Ora alesan, nanging solusi.
Staff profesional: kabeh 100 staf trampil duwe pengalaman sing akeh.

Kualitas ketat ing proses apa wae, saka internal lan eksternal, saka bahan kanggo produk. Kita bisa tekan BSCI lan sertifikasi FSC lan UK Reach.