• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Hubungi

Bazhou City Dcl Furniture Co, Ltd

Alamat

Kulone dalan langda, desa Fengliu, kutha Shengfang, kutha Bazhou, provinsi Hebei, China.

Telpon

Telpon: 86-13682157181

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?