• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Meja Meja Kanthi 6 Kursi

Keterangan Singkat:

Tabel panedhaan
Item No .: 811T
Bahan: Tabel kaca kanthi bunder kanthi ndhuwur, sikil logam sing ditransfer panas
Ukuran: 1500mm x 900mm x 760mm x 8mm
Paket: 1pc / 2ctns
Ukuran Paket: 155cm x 95cm x 5cm / 82cm x 25cm x 26cm
Loading Kapasitas: 760pcs / 40HQ
Kursi Mangan
Item No .: 1036C
Bahan: tutup kain Beludru, sikil logam sing ditransfer panas
Ukuran: H: 950mm W: 410mm D: 400mm SH: 500mm
Paket: 6pcs / ctn
Ukuran Paket: 78cm x 48cm x 59cm
Loading Kapasitas: 1800pcs / 40HQ


Detail Produk

Tag Product

Fitur

Jeneng produk Ruangan panedhaan kualitas apik, restoran, pesawat ruang makan baja mewah
Item No. 811T + 1036C
Materi Tabel kaca kanthi baja lan bening ndhuwur, piring aluminium
Ukuran produk Kursi: H: 950mm W: 410mm D: 400mm SH: 500mm
Tabel: 1500mm x 900mm x 760mm x 8mm
Pengemasan 1set / 3ctns
Tembung pembayaran T / T, L / C ing pandeleng
Werna Minangka gambar utawa panjaluk sampeyan
Aplikasi Perabot ruangan panedhaan, perabot hotel / cafe / restoran
Wektu pangiriman 30-45 dina sawise nampa simpenan
Syarat-syarat pembayaran L / C ing pandeleng, T / T, EXW

Katrangan produk
Nyandhang dhahar kulawarga karo meja makan modern utawa nggunakake minangka mejo ing kantor omah.
Sampeyan bisa kumpul ngubengi meja kanggo game kertu, sewengi wengi.
Gelas 8mm.
Kaca ndhuwur lebar lebar.
Nampilake sikil berbentuk boomerang lan ndhuwur kaca kanthi bening, meja iki nggawa tampilan modern menyang ruangan apa wae.
Sikil duwe panas sing ditransfer rampung kanggo nolak goresan supaya meja katon anyar.
Majelis dibutuhake.
Care: lebu kanthi gombal garing lan garing.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan