• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Kursi Kursi Kamar

Keterangan Singkat:

Item No .: 1035CP
Bahan: kain wulu beludru, sikil logam sing ditutupi bubuk ireng
Ukuran: H: 850mm W: 575mm D: 470mm SH: 470mm E: 605
Paket: 2pcs / ctn
Ukuran Paket: 65cm x 59cm x 52cm
Bobot net: 6.54kg / pc
Bobot Kasar: 14,80kg / ctn
MOQ: 100pcs saben warna
Loading Kapasitas: 645pcs / 40HQ
Wektu pangiriman: 6-8 kargo
Cara Pangiriman: kanthi segara utawa udhara utawa nganggo kereta api
Pelabuhan Loading: Tianjin
Syarat Pembayaran: L / C ing ngarep, T / T, EXW
Kemampuan Penyetor: 30 wadhah / Wulan HQ


Detail Produk

Tag Product

Fitur
Kursi meja beludru nyetel standar kasebut ing syarat-syarat comfort, desain lan gaya. Iki digawe saka cangkang kayu lapis sing dipasang nganggo busa. Sikil saka kursi tangan digawe saka baja. Ketemu panggonane ing ruang tamu uga ing kamar turu. Iki digunakake ing kamar turu, utamane kanggo nyimpen sandhangan utawa minangka kursi kantor. Tutup beludru digawe saka 100% poliester. Apike: bantal kursi bisa dicopot.

Kemasan Detail kemasan Carton
1) Proteksi sudhut Carton + kualitas apik + paket sing ora dirajut kanggo sudhut. Sikil dhewe dibungkus.
2) Desain bungkus panampa bisa ditampa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan