• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Sofa Lounge, Kursi Lounge, Kursi Lengan

Keterangan Singkat:

Item No .: LC021
Bahan: kain Sherpa / Boucle, sikil logam kromer emas
Ukuran: H: 710mm W: 500mm AW: 680mm D: 500mm SH: 450mm
Paket: 1pc / ctn
Ukuran Paket: 70.5cm x 70.5cm x 46.5cm
Bobot net: 7.6kg / pc
Bobot Kasar: 10kg / ctn
MOQ: 80pcs saben warna
Loading Kapasitas: 290pcs / 40HQ
Wektu pangiriman: 6-8 kargo
Cara Pangiriman: kanthi segara utawa udhara utawa nganggo kereta api
Pelabuhan Loading: Tianjin
Syarat Pembayaran: L / C ing ngarep, T / T, EXW
Kemampuan Penyetor: 50 wadhah / Wulan HQ


Detail Produk

Tag Product

Product Product
• Katon sing sederhana lan resik
• Gampang kanggo Ngrakit
• Katon modern
• Swivel: Ora
• Bahan Isi Mbalik: busa
• Perawatan Produk: Kancing kursi ora bisa dicuci nganggo mesin. Nanging, bisa di resiki nganggo cuci lembab lan sabun wangi.
• Tingkat Majelis: Majelis Sebagean
• Bahan Bingkai: Bungkus kayu kanggo kursi lan mburi, pigura logam kanggo sikil
• Bahan tutup: Sherpa / boucle, lan kita uga bisa nggunakake beludru, PU, ​​kulit utawa kain liyane minangka panjalukmu.

Fitur
Desain lengen swoop lan kain seger minangka tambahan cerdas ing statement omah sampeyan. Dirancang kanggo nyedhiyakake ruang tamu kanthi gaya premium, ora tahan. Kasedhiya macem-macem warna lan kemasan logam sing sugih karo nutul alus, kursi aksen modern gampang kanggo ngumpul lan njaga. Sing ndhelik ing garis sing cetha. Kursi lengen iki duwe desain modern sing apik banget. Kursi pengawal pasangan iki nduwe paling apik ing jagad iki lan nduwe kursi lengen tetep. Kursi sing wis diakoni bisa digunakake ing ruang tamu, nalika ing kamar panedhaan sampeyan bisa njupuk meja.

Puterake dekorasi sampeyan nalika nyediakake pengaturan lungguh ing ruangan cilik, kursi sisih nyedhiyakake gaya lan versatility kanggo desain interior. Contone, contone digawe saka pigura kayu lan ngisi umpluk ing polyester blend. Lan kanthi siluet inspirasi laras apik, iku pilihan sing cocog kanggo macem-macem estetika desain saka klasik nganti saiki lan liya-liyane.

Lounge Sofa, Lounge Chair, Arm Chair


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan