• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Ruangan Urip Desain Modern Sofa

Keterangan Singkat:

Item No .: SOFA13
Gaya: Mewah lan Kontemporer
Materi: Tutup kain lenan, sikil kayu padhet nganggo topi emas
Opsi tutup: Linen / Beludru / Kulit / PU / Opsional
Bantal Kursi: busa tahan dhuwur kanthi bungkus panglipur
Ukuran: H: 800mm L: 1700mm W: 770mm
Paket: 1pc / ctn
Ukuran Paket: 146cm x 68cm x 76cm
Majelis: Dipasang dibutuhake
Perawatan Produk: Ngilangke resik nganggo gombal garing
Bobot net: 39kg / pc
Bobot Kasar: 42kg / ctn
Loading Kapasitas: 96pcs / 40HQ
Panyimpen: Ora
Conto: Kasedhiya
Wektu pengiriman: 6-8 minggu
Cara Pangiriman: kanthi segara utawa udhara utawa nganggo kereta api
Pelabuhan Loading: XINGANG, TIANJIN, CHINA
Syarat Pembayaran: L / C ing ngarep, T / T, EXW
Kemampuan Penyetor: 30 wadhah HQ / Wulan
Panggonan Asal: Provinsi Hebei, China


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product
Sofa minangka pilihan 2-seater stasioner ing seri kasebut. Nggawe tampilan tradisional dirancang maneh kanggo cocog gaya gaya kontemporer saiki. Thanks kanggo nutupi sing nyenengake lan alus, sampeyan bisa luang kanthi lega lan turu kanthi turu ing sofa kita.
Kita nggawe paling apik ing interior interior lan perabot kanggo industri rumah tangga, restoran lan ritel ing saindenging jagad. Kita khusus babagan Pabrik Perabot Omah sing berkualitas. Kita bisa ngatur gaya apa wae kanggo nyukupi syarat-syarat para produsen lan para pengecer perabot beda.
Kita nyedhiyakake desain perabotan sing abadi, saka tradisional nganti saiki, nggunakake bahan lan teknik konstruksi sing paling apik.

Modern Design Living Room Sofa

1. pigura: Kiln garing pigura kayu sing padhet
2. Gerah tangan: Kayu padhet
3. Tipe mburi: Desain antik ukiran 100% tangan
4. Tutup tutup: Kain ing kain sing alus lan bermutu kanthi dhuwur
5. Bahan pilologis: 100% Polyester
6. Kusyen: spons-Kapabilitas tinggi & ketahanan dhuwur
6. Bantul kursi sing bisa dicopot
7. Bantheng kursi ngisor ora bisa dicopot
8. Kaki: Kaki kayu sing padhet nganggo tips emas
9. Gunakake Umum: Residence / Hospitality / Café / Restaurant / Makanan cepet / Perabot kantin

Kaluwihan
1. Ukuran, Werna, Wangun, Pola Ukir bisa disesuaikan.
2. Modern, Nyaman, Elegan lan tahan tahan, Bahan sing ramah lingkungan.
3. Layanan khusus: OEM, ODM kasedhiya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan