• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Cara Milih kursi kanggo Tabel Mangan Sampeyan

Mangkene carane milih kursi kanggo meja panedhaan sampeyan:
Skala
Kanggo kepenak, sisik meja lan kursi masing-masing kudu kompatibel.
Yen sampeyan ngukur saka ndhuwur meja nganti lantai, paling akeh meja makan saka 28 nganti 31 inci; dhuwur 30 inci paling umum. Saka sisih ndhuwur kursi nganti lantai, kursi dhingklik umume antara 17 nganti 20 inci. Iki tegese jarak antara kursi lan tabletop bisa uga ana ing ngendi wae 8 nganti 14 inci.

Diner rata-rata nemokake jarak 10 nganti 12 inci sing paling nyaman, nanging beda-beda gumantung karo kekandelan tabletop, dhuwur apron, lan kanthi ukuran makan wengi.

Dhuwur Dhingklik
Kanggo nggoleki jarak-ndhuwur-meja-dhuwur-meja, sampeyan kepenak kanthi gampang, coba tabel (utawa tabel) kanthi campuran kursi sing beda-beda.
Aja mung ngukur saka ndhuwur meja menyang lenggahan. Yen meja ora duwe apron, ukur saka sisih ngisor tabletop nganti pojok ndhuwur kursi kursi. Yen meja duwe apron, ukur saka sisih ngisor apron menyang ndhuwur kursi.
Wigati apa kursi kursi wis hard utawa munggah. Kursi sing bisa dikalahake cenderung dikompres nalika sampeyan lenggah. Yen padding nglukis, kompresi bisa dadi gedhe. Kanggo entuk wacan sing akurat, ukur saka ndhuwur kursi paling ndhuwur nganti lantai, nalika kursi kosong, banjur wenehi wong ngukur maneh nalika sampeyan lungguh. Tambah prabédan antara loro kanggo jarak meja sing pas karo meja.

Jembar lan Ambane
Skala ora mung babagan sing cocog. Sampeyan uga butuh kursi sing bener-bener pas ing meja.


Wektu kirim: Apr-26-2020