• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Kursi Gegaran

Apa kursi rocking digunakake?
Peperangan arthritis lan nyeri punggung
Malah ujar manawa mantan Presiden AS, John F Kennedy digunakake nggunakake rocking kursi supaya bisa ngrampungake nyeri punggung. Nggunakake kursi goyang nambah aliran getih awak, saéngga ngirim luwih akeh oksigen ing sendi, sing bisa mbantu ngrampungake gejala arthritis.

Apa kursi goyang apik kanggo sampeyan?
Panliten saiki nuduhake manawa kursi goyang bisa uga luwih ngetren kesehatan fisik lan mental. " Wong sing duwe masalah kesehatan mental lan masalah fisik kayata rematik, nyeri punggung, Alzheimer, demensia, (kanggo jeneng sawetara) bisa entuk manfaat saka kursi goyang. Rocking minangka wangun olahraga sing entheng.

Napa kursi goyang rumangsa kepenak?
Kapisan lan paling penting, rocking sayah. Iki ngeculake endorphin ing otak sing bisa nambah swasana ati lan nyuda stres lan nyeri.

Kepiye carane nggawe kursi rocking ora rock?
Yen sampeyan pengin mungkasi recliner saka goyang, sampeyan kudu nginstal baji ing antarane pigura kanggo kursi lan pigura kothak engsel.
1.Pencengi dhuwur ing ngisor pigura kursi lan sisih ndhuwur kothak engsel kanthi ukuran tape sampeyan.
2.Pilih sepotong kayu sing angel kanggo cocog karo dawa lan dawa.


Wektu kirim: Apr-26-2020