• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Kita terus mlaku sajrone COVID-19 kedadeyan

Kanthi kendhali efektif saka Covid-19 ing China, akeh pabrik sing mbukak lan nerusake produksi kanthi bertahap. Sawetara pelanggan nyoba paling apik kanggo nyasar bisnis kasebut, sanajan dheweke isih kerja ing omah. Sing tunggal positif kanggo kabeh wong, kabeh yakin prekara-prekara bakal luwih apik.

Mesthekake produksi dadi rencana lan ngurus kesehatan buruh ing wektu sing padha, kita nggunakake akeh metode kaya nganggo topeng, lan tetep jarak 8 kaki siji liyane, ngumbah tangan luwih apik. Kajaba iku, sajrone wektu, akeh pelanggan sing ora bisa ngatur pamriksan kasebut minangka kepungkur, kita ngrampungake masalah kanthi ngirim laporan video lan gambar menyang pelanggan, sing duwe panjaluk kasebut. Lan kita bakal ngirim kabeh rincian barang, bungkusan, bagean papan malah sawetara prosedur ngasilake, banjur entuk persetujuan sadurunge ngatur loading. Kepuasan pelanggan pantes nindakake sing paling apik.

Kanggo manajer umum, umume perhatian lan gaji kanggo para pegawe, supaya tuku barang protèktif liyane, kayata topeng rai, sabun cair lan woh-wohan supaya kabeh kerja bakal normal. Malah saiki iku wektu sing susah, kita kabeh rumangsa wani, amarga kabeh padha nyawiji supaya bisa nemoni kangelan. Pracaya kabeh gaweyan kita, sesuk bakal dadi masa depan sing padhang.

Menehi kualitas produksi, kita nggunakake syarat sing luwih ketat tinimbang biasane. Amarga ora ana cara kanggo ngatur pemeriksaan ing situs kaya kepungkur, kita ngajak pelanggan ing konferensi video kanggo mriksa saben detail produksi kasebut, lan ngirim laporan pemeriksaan. Kanggo pelanggan sing dihargai, kita ngalami wektu sing angel banget. Dene bengi bakal sirna lan dina bakal teka. Bebas bae kanggo ngunjungi situs web, utawa ngirim email menyang pesenan.


Wektu kirim: Apr-10-2020