• Dhukungan telpon 86-13682157181

Warta & Tren

  • Dining table with MDF countertop

    Meja makan karo meja MDF

    Ana ndhuwur meja sing beda kanggo meja makan, kayata kaca tempered, kayu solid, papan serat desity medium dll, Fiberboard Density Medium disingkat MDF. Papan serat kapadhetan medium minangka jinis papan gawean manungsa digawe saka kayu utawa serat tanduran liwat pamisahan mekanik lan perawatan kimia ...
    Waca liyane
  • Dining Chair in Promotion

    Kursi Makan ing Promosi

    Siji kursi makan ing promosi lan kita uga duwe kauntungan paling gedhe: wektu pangiriman cekak lan butuh 7-10 dina kanggo siyap barang. Karo kain corduroy wedhi sing apik lan kandel, rasane cukup alus lan alus nalika disentuh. Kajaba iku, minangka salah sawijining produk sing laris ing ...
    Waca liyane
  • Fabric Selection For The Dining Chairs, Lounge Chairs and Sofas

    Pilihan Kain Kanggo Kursi Makan, Kursi Lounge lan sofa

    Departemen R&D ora mung fokus ing gaya produk, yaiku kursi makan, kursi santai, sofa lsp, nanging uga kain modis minangka salah sawijining elemen sing bisa dipikirake. Saben musim, Kanggo nawakake opsi liyane kanggo sampeyan lan pelanggan, kita bakal golek kain populer paling anyar ...
    Waca liyane
  • Dining Chair In KD Structure For E-Commerce

    Kursi Makan ing Struktur KD Kanggo E-Niaga

    E-commerce wis akeh banget amarga pandemi, mula biaya logistik kanggo produk minangka elemen penting kanggo penjualan E-commerce. Wis akeh panjaluk produk ing industri furnitur ing struktur KD sing bakal njamin kapasitas muatan maksimal ...
    Waca liyane
  • Items For Office Furniture

    Barang Kanggo Perabot Kantor

    Ing ngisor ndhuwur kursi kantor penjualan panas 6 kanthi tawaran foto, luwih akeh tawaran foto resmi produk bakal dikirim yen sampeyan menehi saran babagan model sing dipilih. Desain sing tampil sederhana nanging apik ditambah karo fungsi ngangkat kanggo nyukupi kebutuhan visual lan kenyamanan wong. Enem produk duwe piutang ...
    Waca liyane
  • Dining Chairs And Office Chair

    Kursi Makan lan Kursi Kantor

    Wis seminggu sing sibuk kanggo kita ngolah pesenan anyar sing ditampa nalika pameran lan menehi hasil karo pitakon anyar. Kursi makan ing ngisor iki aku arep menehi sampeyan loro model produk sing laris lan wis pesen ing situs ing pameran lan sawise pameran. Kanthi p ...
    Waca liyane
  • Functional Furniture: Storage Pouf

    Perabot Fungsional: Pouf Panyimpenan

    Para kanca KSD, Pouf kanthi fungsi panyimpenan mesthi dadi salah sawijining prekara penting ing dekorasi omah. Sampeyan kudu duwe fitur panyimpenan lan estetika, sanajan ora akeh papan. Pouf sing disaranake dina iki yaiku bentuk silinder, DIA 33 cm lan dhuwur 38 cm. Wis tutup ing sisih ndhuwur ...
    Waca liyane
  • Dining Set: Dining Table And Dining Chair

    Set Makan: Meja Makan Lan Kursi Makan

    Nedha bengi minangka salah sawijining ekspresi sing disenengi wong nalika pengin ngutarakake perasaan utawa emosi. Lan minangka operator meja makan, umume dadi bagean penting ing swasana. Dina iki, aku pengin ngenalake salah sawijining set makan - siji meja lan enem kursi. Mbusak tempere ...
    Waca liyane
  • Bench with Fabric Upholstery

    Bangku nganggo Upholstery Kain

    Bebarengan karo gaya pangaturan ruang makan modern, bangku, tinimbang kursi dadi luwih populer akhir-akhir iki. Mung 1 bangku, 2 kursi makan lan 1 meja makan, banjur sampeyan bakal duwe set makan 4 kursi. Gampang lan unik. Dadi dina iki, disaranake salah sawijining bangku kanggo sampeyan, kursi jok kain, Bl ...
    Waca liyane
  • Swiveling Dining Chair

    Kursi Makan Swiveling

    Kanthi tambah akeh panjaluk furnitur fungsional dening kulawarga, "Mebel + Fungsi" minangka tren lan saya populer. Perabot fungsional kaya sofa berbaring, sofa panyimpenan, meja kopi, kursi swiveling lsp disambut dening klien. Rekomendasi kanggo dina iki, ...
    Waca liyane
  • The Elegant White Dining Chair

    Kursi Makan Putih sing Elegan

    Saiki kita entuk panjaluk banget babagan kursi makan sing adol panas ing ngisor iki sing pengin dituduhake ing kene. Yen sampeyan seneng barang sing apik lan pesenan ing wektu iki, sampeyan bakal dialokasikan kanthi rega sing apik banget, amarga biaya unite murah banget amarga akeh permintaan lan produksi massal ...
    Waca liyane
  • Nice Pouf to Decorate the Home

    Pouf sing apik kanggo dekorasi omah

    K kanca-kanca KSD sing dikasihi, katone pouf lan kursi cilik dadi luwih populer kanthi portabilitas lan gampang dicocogake karo perabotan liyane ing ruang tamu kaya sofa lan meja kopi. Kajaba iku, bisa digunakake minangka papan lenggahan lan meja cilik, sing migunani banget supaya kamar sampeyan tumata. Dina iki aku bakal ...
    Waca liyane