• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Tongkat tongkat kayu beech plastik, Sikil wesi. Ewadene bar

Keterangan Singkat:

Item Ora: BS772
Bahan: Dhingklik bar, kursi PP, sikil kayu bebel sing solid, bagian sambungan logam lan tilas logam.
Ukuran: H: 1080mm W: 460mm D: 400mm SH: 680mm L: 580mm
Paket: 4pcs / ctn
Ukuran Paket: 70.8cm x 46cmx 52.5cm
Bobot net: 4.74kg / pc
Bobot Kasar: 20,62 kg / ctn
MOQ: 100 pc
Loading Kapasitas: 1400 pcs / 40HQ
Wektu pengiriman: 4-5weeks
Cara Pangiriman: kanthi segara utawa udhara utawa nganggo kereta api
Port of Loading: Tianjin Port, China
Syarat Pembayaran: L / C ing ngarep, T / T, EXW
Kemampuan Penyetor: 30 wadhah / Wulan HQ


Detail Produk

Tag Product

Fitur
Seat Kursi plastik kanthi tugas abot kanthi sikil kursi Eames klasik, nggawe kabeh kursi rapi lan resik. Bunder baja sing nyambungake sikil papat sikil, ora bisa uga mundhak sikil, nyuda tekanan ing sendi lutut lan promosi postur sing tepat.
◆ Masang desain modern lan bar modern kanthi pawon kayu utawa kayu gelap kanggo nggawe kursi tambahan lan rasa sambutan.
Rest Sikil mburi mburi lan minimalis nyedhiyakake dhukungan nalika njagong.
◆ Perlindhungan lantai ing pigura kayu nyegah kerusakan kayu utawa jubin.
Chair Kursi bar sing apik lan canggih iki dirancang kanggo kenyamanan lan katon sampurna diselehake ing setelan modern.
Wood Kayu beech padu nganggo lapisan lukisan sing resik supaya warna lan pola kayu asli.
◆ Bahagian sambungan lan wedhi ditutupi bubuk ireng.
Seat Kursi plastik kanthi luwih saka 24 jinis warna sing kasedhiya
◆ Majelis dibutuhake.

Rincian produksi

Bar Chair BS772-5

Werna sing bisa Diwenehi

Bar Chair BS772-6

CLEANING & CARE- PU, PVC lan FURNITURE PLC
• Jauhake srengenge langsung lan panas
• Kanggo rereget umum lan rereged nggunakake kain alus nganggo sabun lan banyu entheng
• Bilas permukaan kanthi banyu bening sawise ngresiki
• Aja nggunakake span abrasive amarga bisa ninggalake goresan
• Aja nggunakake pelarut asam lan produk sing ngemot amonia


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan