• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Pouf P033

Keterangan Singkat:

Item Ora: P033
Bahan: Pouf, kain buntel kanthi dering emas.
Ukuran: φ460mm * 420mm
Paket: 1pcs / ctn
Ukuran Paket: 48cm x 48cm x 44cm
Bobot net: 5kg / pc
Bobot Kasar: 6,5 kg / ctn
MOQ: 100 pc
Loading Kapasitas: 620 pcs / 40HQ
Wektu pengiriman: 4-5weeks
Cara Pangiriman: kanthi segara utawa udhara utawa nganggo kereta api
Port of Loading: Tianjin, China Dharatan
Syarat Pembayaran: L / C ing ngarep, T / T, EXW
Kemampuan Penyetor: 30 wadhah / Wulan HQ


Detail Produk

Tag Product

Fitur
Kantong kain kanthi rhombus minangka unsur saka gaya lan gaya sing anyar. Werna ijo lan warna-kuningan kanthi becik nganggo hiasan modern. Pouf iki minangka unsur multifunctional, ing ngendi sampeyan bisa ngontrol remot utawa nyelehake sikil. Sampeyan bisa nyelehake ing papan kasebut ing ruang tamu lan kamar turu, lawang ngarep sampeyan bisa ngganti sikil sampeyan.

Detail teknis

Item No. P033
Ukuran Ukuran (W * D * H) φ460mm * 420mm
Kain-Material Linen / Beludru / Kulit
Pigura-materi Baja stainless
Gaya Modern
Paket Tas gelembung & tas EPE
Papan Asal China

Rincian produksi

Pouf P033

Bunder emas sisih ngisor digawe saka stainless steel, sing bakal tetep kanthong kanthi stabil lan katon rapi lan resik.

Pouf P033-1

Badak rhombus minangka unsur busana anyar, ndadekake kanthong katon elegan.

Pouf P033-2

Garis wulu bisa katon ora jelas, sing nggawe kain katon apik banget, lan nambah kabeh rasa kanthong.

Ing njero kanthong kasebut yaiku papan MDF, umpluk tebal ing njaba papan kanthi lem industri, banjur para pekerja nggawe kabeh kain kasebut nutupi kabeh.

Kejabi warna ijo, warna abang uga misuwur banget kanggo para pelanggan ing macem-macem pasar. Mesthi wae warna liyane sing dikepengini, kita bisa nyedhiyani tanpa kangelan. Lan yen sampeyan pengin wujud liyane kaya garis horisontal, nyebrang gandum, utawa ora ana bentuk.

Pouf P033-3

Rincian paket
Kantong kasebut minangka salah sawijine kothak ing siji kothak. Bakal ditutupi tas PP utawa tas busa EPE. Banjur lebokake ing kasus corrugated biasa. Yen sampeyan duwe syarat khusus babagan paket, kita bisa nyoba.
Info kontak:
Email: sales@dclfactory.com Mob: +86 13682157181


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan