• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Kursi PP Kanthi Sikil Logam Bubuk Ireng Ireng

Keterangan Singkat:

Item Ora: 1050CH
Bahan: mburi PP lan kursi, sikil logam sing ditransfer panas
Ukuran: W: 425mm H: 750mm D: 410mm SH: 450mm E: 525mm
Paket: 4pcs / ctn
Ukuran Paket: 63.5cm x 65cm x 53cm
Bobot net: 4.6 kg / pc
Bobot Kasar: 20.65kg / ctn
MOQ: 100 pcs saben warna
Loading Kapasitas: 1200 pcs / 40HQ
Wektu pengiriman: 4-5weeks
Cara Pangiriman: kanthi segara utawa udhara utawa nganggo kereta api
Port of Loading: Tianjin Port, China
Syarat Pembayaran: L / C ing ngarep, T / T, EXW
Kemampuan Penyetor: 30 wadhah / Wulan HQ


Detail Produk

Tag Product

Fitur

Jeneng produk Kursi PP kanthi sikil logam sing ditransfer panas
Item No. 1050CH
Materi Tabung plastik / Polipropilena / Logam
Ukuran produk W: 425mm H: 750mm D: 410mm SH: 450mm E: 525mm
Pengemasan Dilindhungi dening PE, 4 kothak / karton
Tembung pembayaran T / T, L / C ing pandeleng
Aplikasi Perabot ruangan panedhaan, perabot hotel / cafe / restoran

Werna liyane kanggo dipilih

PP chair with heat transferred metal legs

Katrangan produk
◆ Gawe lingkungan modern ing ruang tamu, kantor utawa pawon kanthi kursi sing nyenengake iki. Potongan kontemporer iki duwe bali berlapis kanthi sikil pola kayu kayu sing ditransfer panas. Sikil logam iki nggawe dhasar sing kuwat kanggo pigura kursi.
Chair Iki minangka kursi praktis. Bahan kasebut pancen lingkungan, desain modern, saliyane kapasitas prasasat sampurna. Sampeyan bakal nemokake nggawe susu sampeyan luwih santai, luwih gampang.
Assembly Déwan sing ringkes (kira-kira 10 menit)
◆ Perlindhungan lantai

Pabrik DCL sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun, bakal nuduhake sawetara informasi perabotan njero ruangan. Uga tim sales apik entuk pesenan ing luar negeri kanggo ndhukung pabrik kasebut. Saiki, pabrik nduwe departemen R&D profesional kanthi becik kanggo nindakake inovasi; Kejabi, manajemen produksi lan departemen inspeksi kualitas nduwe peran penting kanggo kualitas produk.

Gambar Gambar lan produksi massa

PP chair with heat transferred metal legs1

PP chair with heat transferred metal legs2

PP chair with heat transferred metal legs3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan