• Dhukungan Telpon 86-13682157181

Stool S026A, S026B

Keterangan Singkat:

Item Ora: S026A, S026B
Material: Kain percetakan 3D, sikil lapisan wêdakakêna ireng
Ukuran: A: 1250mm x 500m x 350mm; B: 500mm x 500mm x 350mm
Ukuran Paket: A: 126cm x 51cm x 36cm; B: 51cm x 51cm x 36cm
Bobot net: A: 14.5kg / pc; B: 6kg / pc
Bobot Kasar: A: 16,5kg / ctn; B: 7,5 kg / ctn
Loading Kapasitas: A: 300 pcs / 40HQ; B: 770 pcs / 40HQ


Detail Produk

Tag Product

Paket: 1pcs / ctn
Wektu pengiriman: 4-5weeks
MOQ: 100 pcs saben warna
Cara Pangiriman: kanthi segara utawa udhara utawa nganggo kereta api
Pelabuhan Loading: XINGANG, TIANJIN, CHINA
Syarat Pembayaran: L / C ing ngarep, T / T, EXW
Kemampuan Penyetor: 50 wadhah / Wulan HQ

Fitur
Jinis: Perabot Kamar Urip
Gunakake Khusus: Stool & Ottoman
Gunakake Umum: Perabot Omah
Fitur: bisa dicopot
Paket layang: Ditampa
Material: Logam & Kain
Katon: Modern
Dilipat: Ora
Panggonan Asal: Sheng Fang, Hebei, China
Jeneng merek: DCL

Iki minangka kain Kembang sing digabungake karo sikil ing logam ireng menehi tampilan sing apik. Kursi sing mulyo, nyenengake tutul, ndadekake sampeyan pengin lungguh ing sedina muput. Wangun persegi lan garis sing resik nambahake keanggunan kanggo awake dhewe. Nduwe fungsi multifungsi utamane, fungsi simpenan ndadekake luwih populer.

Dhingklik kasebut entuk pangenalan apik ing pasar Eropa lan pasar Amerika. Lan kanggo kain, kita uga bisa nggunakake beludru, Sherpa utawa corduroy apa wae sing dikarepake. Kanggo sikil, sampeyan bisa milih sikil logam lapisan ireng utawa stainless gliding utawa kayu. Pracaya minangka pilihan busana lan kepenak ing perabotan.

Layanan Kita
1. Kita bakal njawab pitakon dening staf profesional
2. Kita duwe desainer dhewe, khusus kasedhiya. Lan OEM ditrima.
3. Kita bakal mriksa saben bagean kanthi ketat sadurunge pak
4. Nyedhiyani layanan pasca lengkap, kalebu instalasi, pandhuan teknis lan latihan.
5. Kita bakal tetep rahasia kanggo kabeh desain lan regane pelanggan
6. Kita duwe macem-macem gaya PU, kulit, kain, kulit mikrofiber

Opsi Desain 3D utawa supaya bisa disesuaikan

Lounge Chair1

Lounge Chair2

Lounge Chair3

Lounge Chair4


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan